Inspiration

For den nysgerrige

Sydney Banks er ophavsmand til De tre principper. Da jeg opdagede denne forståelse var det som om alt hvad jeg havde læst før antog nyt liv. Herunder kan du dykke ned i din egen opdagelse af forskellig litteratur og videoer som jeg finder hjælpsomt og interessant i forbindelse med bevidsthed og selv opdagelse.

Hyatt Regency San Francisco, San Francisco, United States

Sydney Banks

And in this game of life, we all search for ourselves. When I say selves, I mean ‘inner selves’, the thing that created the life in the first place. Now consciously, most of us are not aware of this. But if you’re searching for happiness; if you’re searching for tranquility; if you’re searching just to have a nice, peaceful, loving, understanding life… in actual fact, your searching for your inner self.

Syd Banks peger på noget som mystikere har peget på i årtusinder: Det vi søger er det vi allerede er. Han peger på at vi alle, uden undtagelse er hele og sunde bag vores uskyldige misforståelser af livets design. De tre principper er så simple at de er svære at forstå med intellektet. Derfor opfordrer han til at mærke efter hvilken følelse du får.

Sagt på en anden måde: vores følelser er det kompas der viser hvordan vi bruger vores tanker.

Han peger med andre ord på at vi alle som en har medfødt sundhed. Det er netop pga. vores sundhed at vi opsøger hjælp hos psykologer, terapeuter eller coaches.

Sydbanks.com

Études is not confined to the past—we are passionate about the cutting edge designs shaping our world today.