MANDags forløb

Et alternativ til konventionelle forløb for mænd. Et rum til fordybelse i at være dig.

Vi har nok alle mand stiftet bekendtskab med selvudvikling i forskellige arter. Carl Mar Møller er kendt for sine vilde forløb for mænd og der findes mange tilbud om retreats og vision quests/mandomsprøver hvor man skal komme i kontakt med sin maskulinitet/individualitet.

Som med alt andet indenfor psykologi og selvudvikling flipper de tre principper scriptet. Du har allerede hvad du skal bruge, du er allerede som du skal være. Det er en helt anden måde at komme i kontakt med sin autensitet. Der peges ikke på hvad du mangler, men på din iboende styrke som du allerede har.

Så vi skal ikke ud og køre rally på taget af en gammel volvo, stirre hinanden i øjnene i uendeligheder eller meditere i en svedehytte. Ikke at der overhovedet er noget galt med det, personligt synes jeg det kunne være grænseoverskridende og sjovt. 

MEN

Vi starter et helt andet sted. Når man får øje på sin iboende sundhed og ro, kommer potentialet du har til at leve af sig selv. Din styrke og kreativitet vil tage plads, når vi gennem indsigtsbaserede samtaler i grupper peger i retning af hvordan vores individuelle virkelighed skabes.

Tankers natur, Bevidsthed, Livs kraft, Selvbedrag, Sexualitet, Maskulinitet, Kvinder, Frygt, Mod, Integritet

Og vigtigst af alt, vi skal ha det fucking sjovt.

6 aftner, hver anden mandag fra 19:00-21:30

Vi mødes i et rum hvor der er plads til at alt kan folde sig ud.

Pris: 3500,-

Michael Andersen

3P Facilitator & practitioner

Tid til eventyr?

Skriv dig op til en af de 8 pladser og tag imod udfordringen om at se dig selv i øjnene og åbne op for nye perspektiver sammen med 7 andre mænd som også er sultne på at se indad.