Min bil kører bedre når den er ren mysteriet

Det har altid været et mysterie for mig hvorfor mine biler har kørt og kører bedre når de er blevet vasket og støvsuget og poleret. Jeg har funderet over det et utal af gange, når jeg har sat mig ind i den efter endt arbejde og startet den og nydt en køretur. 

Efter jeg stødte på De tre principper og forståelsen af at vores tanker skaber vores opfattelse af virkeligheden er mysteriet endeligt faldet på plads for mig. 

Vores oplevelse af virkeligheden skabes indefra og ud.

Min bil er ikke Herbie

Her gik jeg og troede at min bil ligesom Herbie havde en bevidsthed og måske satte pris på at jeg havde nusset den og været lidt omsorgsfuld. 

Og så skabes vores opfattelse af virkeligheden indefra os selv!

Jeg er simpelthen mere tilfreds, når min bil er ren. Mere tilfreds = Tilfredse tanker = højere bevidsthed

Simpelt og godt at få øje på.

Jeg har det simpelthen bedre og er mere tilfreds, når min bil er ren. Når jeg er mere tilfreds, så har jeg mere tilfredse tanker om min bil. Min bevidsthed åbner sig for eventyr i min rene kabine. 

Jeg oplever pludselig taknemmelighed for mit køretøj og så er min oplevelse at min bil køre mere behageligt. Fordi jeg har det mere behageligt. Benzinpriserne virker mere overkommelige og lykken vil ingen ende tage. 

Det er bare et af mange eksempler på hvordan vores skabelse af virkeligheden igennem vores tanker kan spille os et puds.

Vores tanker skaber vores oplevelse af virkeligheden. 

Rengøring kan føles som rengøring i sindet. Slip det gamle og slap af.

Troede aldrig jeg skulle skrive et rengøringscitat 😀

Nb. Den kører også bedre om aftenen


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *