Om Michael

Jeg brænder for mennesker og trivsel. Jeg VED at vi alle og enhver har kapaciteten for ro og glæde. Trivsel er altid kun en tanke væk.

“Intet er anderledes, alt er forandret.”
Michael Niell

Da jeg stødte på principperne, kan jeg bedst beskrive det som om brikkerne faldt på plads og det er som om de bliver ved med at falde på plads.

Det kan lyde skørt, hvordan kan brikkerne blive ved med at falde på plads?

Principperne er ikke en step by step guide, eller et enneagram spørgeskema. Principperne er simple grundsten i den menneskelige opfattelse af virkeligheden. Indsigter opleves vidt forskelligt fra menneske til menneske.

Jeg kan til stadighed blive forundret og overrasket over hvordan mine tanker kan tage sit eget liv. Du behøver kun sætte tænderne dybt i en citron en gang for at kunne genkalde kropslige reaktioner bare ved at tænke på det. Så kraftige er vores tanker.

Jeg har selv igennem uddannelse eller inddannelse i principperne, kommet i kontakt med min egen kapacitet for flow og kreativitet.

Mit professionelle liv

Ud over at have vasket op i skoletorvets bager og blive fyret fra en cykelforretning efter en måneds elendighed, lærte jeg ustyrligt meget om HR som pædagogmedhjælper med det primære ansvar for 15 børn. Det var virkeligt tre gode år i starten af mine 20ere.

Igennem et møde med en artdirector fik jeg blod på tanden og tog en multimediedesigner uddannelse og specialiserede mig i grafisk design og sprang direkte ud i at starte et grafisk design, web og idé bureau (2005) med en kompagnon. Vi arbejdede med kunder lige fra Carl Mar Møller til Dan Jørgensen og mange andre spændende kunder. Det gav hår på brystet.